Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Random musings...

You know, με την αρρώστια να μ'έχει κάνει κουνουπίδι ήμουν μέσα το ΣΚ και το πέρασα browsing through different blogs και παρατήρησα μια κοινή συνισταμένη που λέγεται βροχή. Φαίνεται ότι οι απανταχού bloggers χθες (9/10 επιβεβαιωμένο στατιστικό σου λέει από την Kappa Research που έκανε το γκ(ά)λοπ μετά το σχίσμα Βενιζέλος - Παπανδρέου και Ζει Ο Αρχιεπί Χριστόδουλος -και ζει και ζει και ζει- ήτοι τα φλέγοντα θέματα της κρέμας ημέρας - α, ναι είναι και το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στη Εurovision Junior -ποιος άραγε? If a kind soul could help a brother out..) που έπιασε λίγη βρόχα ξαμολήθηκαν στα μπαλκόνια και τα τοιαύτα κι άρχισαν να περιλούζονται. Κι ερωτώ: Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει τη λέξη "showers"? Γι'αυτό υπάρχουν οι τουαλέτες (και για έναν ακόμα λόγο βασικά αλλά ελπίζω να μην το κάνατε κι αυτό στη βροχή). Έστω βρε αδερφέ η πατροπαράδοτη μάνικ-λάστιχο στην αυλή. ("Γιωργαααααααάκη μετά θα γεμίσεις και την πισίνα της Χριστινούλας?") ΄Είπαμε, υπάρχει η στενότητα του νερού αλλά αυτά είναι ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.(Tamta hit - castrate me NOW) Και προτού με πεις αναίσθητο κάφρο (που είμαι και σε ΜΕΡΣΩ παραπλεύρως) Ι ΑΜ KIDDING.


Wait a fuckin' minute. Tο Τicketmaster μόλις μου έστειλε "Don't miss Westlife". WTF? ΠΟΙΟΣ είπε ότι ακούω SHITLIFE. This make me FURIOUS. That calls for a ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. Οh, WIFEBEATER (και δεν εννοώ φαvελάκι -κι αλήθεια γιατί λέγεται έτσι το φανελάκι στην αγγλικήν? Δε θα έπρεπε να επιληφθεί επί τούτου το φεμινιστικό κίνημα?) ΚΟΥΓΙΑ έλα να τους συνετίσεις.


Wait ANOTHER fuckin' minute. Ακούω αυτές τις ΑΠΑΙΣΙΕΣ "love zone" ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΤΜ κι ένα ΣΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ παραπονιέται στη Μάγδα ΖΩΟλίδου (εεεε....στην εκφωνήτρια. Στην ΑΝΩΝΥΜΗ εκφωνήτρια που δε ξέρω τ'όνομά της.) ότι αύριο έχει πανεπιστήμιο και βαριιέται καιδε θέλει να πάει. Well TOUGH TITTY. UP YOURS! Kι εγώ δε θέλω να πάω δουλειά αύριο. Κι όταν εννοώ αύριο εννοώ ΠΟΤΕ. Ειδικά τώρα με το ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 65 CRAP. Αλλά θα πάω. Αλλά δε στέλνω σε μια ηλίθια Dr Ruth που ειδικεύεται στα "Πηγαίνω Πρώτη κι αυτός Δευτέρα. Νομίζω ότι με κοιτάει στα διαλείμματα. Τι να κάνω?" ερωτήματα ("Κοίτα τον εσύ στα μαθήματα.") για να ΚΛΑΦΤΩ. Το κάνω postarοντας αυτή τη στιγμή στο net... Χμμμ, wait a sec... Υποτίθεται ότι έπρεπε να φανώ ΑΝΩΤΕΡΟΣ από αυτήν και....(παύση) Moving on....


ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ Νέα UNO: Oι Τimes δίνουν 4/5 αστέρια στο επερχόμενο άλμπουμ της Μπρίτνευ. Χμμμ.... Ποιο μετρικό σύστημα είπαμε χρησιμοποιούν ξανά? Πόσα μέτρα είναι μια γιάρδα? Cause this does not COMPUTE. (Για να μη νομίζεις ότι ήρθε ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ- αυτό θα γίνει το 2018 σύμφωνα με τον πατήρ Μάξιμο γι'αυτό ετοίμασε τα καλά σου κοίτα να'ναι μάυρα, ε?- δεν είναι οι γνωστές Times.)



Η Τori Spelling γράφει από νωρίς το μωρό της (ενός λεπτού σιωπή για το πλάσμα που βγήλε από την υφαλοκρηπίδα της αενάου παρθένου Ντόνα Μάρτιν GRADUATE) στην Greenpeace. Τόσο πράσινο δεν εξηγείται αλλιώς.



Η Lindsay Lohan (FETCH) συνεχίζει την αλά Μπρίτανυ Σπίαρς κάθοδο και μετά το rehab (no...no...no) κάνει ανασκαφές ωσάν μια Ρίκα Σλήμαν σε στόματα άλλων ν'ανακαλύψει τη ΒΕΡΓΙΝΑ (Calling Λιακόπουλός...)



*Sigh* Everything BURNSSSSSSSS....

Kαι γιατί μετά το τελευταίο αποσυντονίστηκα, να το random share της ημέρας. To classic Ordinary World σε mild dance διασκευή από Aurora που είχε γίνει minor hit circa 2001? (I think)

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Coming OUT part Deux

Mετά από μια κωμικοτραγική κουβέντα στα Ruby Tuesday τις προάλλες και το quoting ΑΠΛΕΤΩΝ useless info, I decided to share the SHAME once again.



You know you want them....



Ανοίγω το κουτί της Πανδώρας (hehe, that was quite the Carrie Bradshaw pun) και σας δίνω Pandora - L'Usurpadora (τουρουρουουού - Πού μπορώ να βρω αναπηρικό καροτσάκι και νοσοκόμα-ΔΟΥΛΑ? Είδωλο.)

καιαιαιαιαιαι....

Natalia Oreiro - Me Muero D' Amor (μπαλάντα που έπαιζε στις ερωτικές/δραματικές/ΜΕΛΟδραματικές/γλυκές/τρυφερές/αισθηματικές (αισθησιαααααακα)/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στιγμές της ΑΤΙΘΑΣΗΣ Μιλάγκρος)

Mε την ευγενική χορηγία της Μoodygirl για να μπορέσουν όλοι να catch a GLIMPSE of the FABULOUS Γιαγιά Πιεδάδ και τον *γρυλιστά* Γουιιιιιιιιιιιιιιιίλι.


Come ON, αφού γλίτωσα από του ΧΑΡΟΥ τα δόντια το REAL coming out, ήρθε η ώρα για ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ coming out. I admit, I DID watch Μαρία Η ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ (Για μούτσα όλντρα...), Πάολα-Παολίνα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και Μιλάγκρος ένα φεγγάρι (στην ταράτσα? Ι SERIOUSLY do not know which is MORE embarrassing? Η παραδοχή τούτη ή το quoting του τραγουδιού της Δήμου?) και για όποιον το θυμάται (read noone, ακόμα κι οι άλλοι που είχαν δει τα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ από μένα δε το θυμόβτουσαν) και λίγο "Για την αγάπη της Ρεγγίνα".



Stop tsktsking, get OFF your high horse and SPILL THE BEANS. Come on come OUT. Βροντοφώναξε το λοιπόν. Μόνο έτσι θ'απελευθερωθείς και θα σταματήσεις να κοροϊδεύεις τους δικούς σου ανθρώπους. Οι ΚΑΛΟΙ σου φίλοι θα καταλάβουν. Θα νιώσεις καλύτερα. Μη παίζεις άλλο θέατρο και καταστρέφεις τη ζωή σου μέσα από ψέμματα.



Find It Morillo Version 2007 : Bρείτε τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ (Kelly Clarkson Vs Posh Spice)























Νομίζω υπάρχει μια tiiiiiiiny deference στα.....χμμμ... κανιά???

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

I'm coming out, I want the world to know.... (Only NOT)

Back to blog-o-life λοιπόν, και τουτέστιν και στην επακόλουθη πε-τσελευθερία. (YOU KNOW, an entry is a positive HIT, όταν ξεκινά με τη λέξη τουτέστιν) Τώρα που μπορώ ν'αντιμετωπίσω με κάποιο relative ΧΟΥΜΟΡ τα τεκταινόμενα, μπορώ να ξαναγράψω. Είχαμε οικογενειακές επισκέψεις αυτή τη βδομάδα (που έφυγαν σήμερα). Κι οι οποίες μες τη βδομάδα ανακάλυψαν εχμ... κάποια διπλωματικά έγγραφα τις ΚΑΓΚΕΜΠΕ που είχα στον υπολογιστή μου. Εχεμ, ναι, έγγραφα της ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ, that's it. (Όπου ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ βέβαια τα αρχικά για "Καμαρώστε Γκέουλα Μπ(ε)ράδερ") Η απάντηση μου ήταν ένα φρικαρισμένο χαζογελάκι "Αχ, κυρία Βέφα μου, το κρέας έχει κόκκαλα? ΛΟΥΤΣΟΣ!" και μια μίνι-φυγή από το σπίτι (Επέστρεφα μόνο για τον απαραίτητο ΥΠΝΟ and that's it). Thankfully, δεν έγινε κάτι, οπότε δεν είμαι άστεγος ακόμα και γράφω από την ζεστή ασφάλεια του σπιτιού μου (for now). Anyway, to keep my mind BUSY ετοίμασα ένα mixtape με songs που θυμίζουν/μυρίζουν Οκτώβριο και το μοιράζομαι. Πάμε?

1. Dolores O'Riordan - October
H frontwoman των Cranberries στο πρώτο της σόλο δισκογραφικό βήμα. I know, πρώτη σκέψη ακόμα μία την ψώνισε κι εγκαταλείπει το γκρούπ της. Well, that's one of the few cases that I'll say "Thank God". Οι Cranberries αργοπέθαιναν ούτως ή άλλως άλμπουμ με άλμπουμ και τώρα η Ντολόρες μεγαλούργησε μ'ένα απίστευτα home-friendly και autumn-friendly album και μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωνή live (για όποιον την είδε). Τώρα είναι νομίζω προφανές γιατί μπαίνει αυτομάτως στην συλλογή, αλλίως please πάγαινε κάνε παρέα με Ντάλια, Πέπη κτλ.

October, October The summer is over I'm going through changes
I see you again It's so thought provoking Emotion evoking
I can't turn around I don't want to pretend


2. Natalie Imbruglia - Smoke
Αγαπημένη Ναταλίτσα. Ένα από τα all-time αγαπημένα μου από τα δικά της. ίσως και ΤΟ. Δεν ξέρω, αυτά αλλάζουν κάθε μέρα (Yes, I'm FICKLE. O άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Στη μουσική τουλάχιστον.) Μοοdy(girl? Teehee. Ok, I'll shut UP), melancholic, just BEAUTIFUL. Τα φωνητικά είναι απίστευτα γλυκά κι εύθραστα κ το κομμάτι για μένα ΦΩΝΑΖΕΙ (με τον πιο mellow smooth τρόπο κι όχι Μαλείστικα) Οκτώβριο και κρύες νύχτες.

Why, bleeding is breathing? You're hiding.... underneath the smoke in the room


3. Sugababes - About You Now (Live Lounge)
Η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι όταν το πρωτάκουσα, δεν τρελάθηκα. Αλλά είναι grower κ μετά απο καμιά 5-6 ακροάσεις το αγάπησα. Είναι κάτι διαφορετικό για Sugas αλλά το always undeniably catchy hook είναι κάπου εκεί μέσα υποβόσκον και σε καλεί σαν σειρήνα. Κ χωρίς το βουλοκέρι την έκατσες. Εδώ είναι σε μορφή μπαλάντας κ δε μπορώ ν'αποφασίσω ΠΟΙΑ από τις 2 βερσιόν είναι η πιο όμορφη. THAT's a sign for a truly good song. Ότι μπορεί να επιβιώσει κάθε αλλαγή.

I know everything changes, All the cities and faces, But I know how I feel About you


4. Melanie C - Northern Star
SHUT IT. Sure in her own BUTCHY AWFULNESS έχει ηχογραφήσει 2-3 όμορφα κομματάκια (τα οποία είναι όλα στο ντεμπούτο της. Coincidence?) Τα φωνητικά της νομίζω είναι στο peak τους γιατί 9/10 ξεφεύγει και παρασύρεται. Εδώ είναι μετρημένα σχετικά. Το κομμάτι επίσης είναι ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. Τελεία. Με αυτό το κρύο αεράκι να συνοδεύει τη MENLY C.

They buy your dreams so they can sell your soul.
Is it any wonder we've lost control?
Feelings come, feelings go.


5. Dido - Slide
Sure, Dido can be the QUEEN of radio blandness μερικές φορές και να θες να πετάξεις το ράδιο από το μπαλκόνι (αλά Amy Lee στο Bring Me To life) αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ο ορισμός της Adult Contemporary/Radio Friendly Ballad QUEEN των '00s. (God, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις ταμπέλες. )To τραγούδι είναι από τα lesser known της αλλά δεν παύει να μου θυμίζει μια βροχερή μέρα του Οκτώβρη με τα smooth vocals της σε αντίθεση με τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης. Μια βροχερή μέρα αλά Λονδίνο. Με ελαφρές ψιχάλες.

Think that pain belongs to you but it's happened to us all
It's all right to make mistakes you're only human
Inside everybody's hiding something


6. Portishead -Roads
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κομμάτι. Με μια κατατονική "what if" μελαγχολία και φωνητικά γεμάτα πόνο και μετάνοια. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για βραδινά ταξίδια με τρένο και yes, I admit it, I'm thinking this WAY TOO CINEMATICALLY. Σε υπνωτίζει κανονικά.

How can it feel, this wrong? This moment, how can it feel? this wrong...


7. Garbage - Milk
Από τα πιο μαγευτικά τραγούδια της μπάντας. H φωνή της Shirley Manson σε καλεί να νιώσεις το heartache της αναμονής μαζί της. Πραγματικά INSPIRED και βγάζει ανόθευτη λύπη και στενοχώρια. Είναι ΤΕΛΕΙΟ για φθινοπωρινές iPod βόλτες με τον κρύο φθινοπωρινό άνεμο να ανεμίζει τα μαλλιά σου (ή αν δεν έχεις μαλλιά, εεεμμμ, skip that track).

I am weak But I am strong I can use my tears to Bring you home


8. Finley Quaye - Dice
Η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι το πρωτάκουσα στο O.C. Αλλά σημασία δεν έχει πως ανακαλύπτεις ένα κομμάτι (ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε από την προϊστορία κάποιου¨--> ΤΖΑΜΠΑΤΖΕ κοινωνικό μήνυμα) αλλά από το μετέπειτα. Το μετέπειτα στην προκειμένη είναι ένα κομμάτι που ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ταμπέλες κτλ. Acoustic? Check. Chillout. Check. Electro-folk? Check. Η Beth Orton δανείζει τα αιθέρια φωνητικά της κι έχουμε ένα υπέροχο reminiscing κομμάτι για τις καλοκαιρινές μας στιγμές.

Nothing can compare To when you roll the dice and swear your love's for me


9. All Saints - Black Coffee
PURE POP PERFECTION. Σχεδόν 5 λεπτά του essence της adylt pop δια χειρός του Μπόμπ του Μάστορα William Orbit (που ευθύνεται για τα καλύτερα τραγούδια της καριέρας των All Saints Αλλά και της Madge). Η εισαγωγή είναι υπέροχη. Mellow, trip-hoppy, soulful. STYLISH ποπ διαμαντάκι.

Brush your teeth And pour a cup of black coffee out I love to watch you do that every day
The little things that you do


10. Dar Williams - Beauty Of The Rain
Self-explanatory really. Ενα basic απλό τραγούδι που όμως μέσα στην απλότητα του και την καθαρότητα από χέρια παραγωγού είναι πανέμορφο και η μελωδία στοιχειώνει το μυαλό σου. Ιt grabs your attention.

This is your favorite kind of day
It has no walls, the beauty of the rain
Is how it falls, how it falls, how it falls


11. Kelis - Get Along With You
Ακόμα ένα τραγούδι που σε στοιχειώνει με την απλή μελωδία του. Don't think Bossy Kelis or Milkshake Kelis, this is COMPLETELY different. Πέρασε απαρατήρητο δυστυχώς. Το diary entry προς το τέλος δίνει άλλη πνοή στο τραγούδι και το κάνει ακόμα πιο special.

Dear diary
I remember like it was yesterday, It was October 30.
I no longer have any need for these worldly things, I wanna go where he is
I'll follow the fire in the sky And like that, I'll be gone


12. Kelly Clarkson - Angel
THAT'S what I'm talking about. όταν το Κελάκι πιάνει στα χέρια της ένα ΚΑΛΟ τραγούδι όπως το Angel της Sarah MacLachlan το ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ. Σπαρακτική, ασυνήθιστα low-key ερμηνεία (αν εξαιρέσουμε τα 2/3 του Sober). Υπέροχη.

Spend all your time waiting...for that second chance
for a break that would make it okay
there's always some reason to feel not good enough
and it's hard at the end of the day


13. Μazzy Star - Fade Into You
Ουφ, άρχισα να κουράζομαι. Βάζω τρίτη ταχύτητα λοιπόν και έχουμε και λέμε: έχει παιχτεί σε ΜΙΛΟΥΝΙΑ ταινίες σειρές κτλ. αλλά είναι απίστευτα ατμοσφαιρικό, χαλαρωτικό. Soundtrack φθινοπωρινών ονείρων θα το έλεγα και μια πανέμορφη μπαλάντα.

You put your hands into your head
And then smiles cover your heart


14. Yves LaRock - Rise Up
Κι εδώ συνειδητοποίησα ότι το τσε-ντε ΠΑΡΑΗΤΑΝ downiastiko οπότε έσπευσα να το fix στο τέλος. ΟΛΟΙ το ξέρουν αυτό, το soundtrack του καλοκαιριού. Στη Μύκονο ΜΟΝΟ αυτό παίζανε και παρόλα τα ντεσιμπέλ δε πιάναμε τα lyrics και φωνάζαμε ΟΜΠΑΛΑΛΕΙΡΟ. Χεχε.

My dream is to fly Over the rainbow so high (Had a LOT to choose from in this case)


15. Kylie Minogue - Turn It Into Love (PWL Hit Factory Mix)
BEST EARLY KYLIE thing EVER. ΚΩΛΟΧΤΥΠΗΜΑ ολε. Για τις σ-κ μέρες που ετοιμαζόμαστε στο σπίτι για να βγούμε στο κλούμπ!

If you can look inside your heart and understand what's tearing you apart
You gotta trust someone Don't let hate get in the way


16. DB Boulevard - Point Of View
See above. All aboard for SATC nights. (Και ΕΠΑΙΞΕ και στο ΣΑΤC στη φωτογράφιση της Κάρι για το βιβλίο της. I know. Useless info overload.) Classic. Και μια που μιλάμε για girls night out.

Can't you see, life's easy?
If you consider things From another point of view


17. Αλέξια- Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε
Yπάρχει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος για να κλείνει το οποιοδήποτε variete? Ι think NOT. Το αμόλυντο classic κι όχι ο νεωτεριστικός ΒΙΑΣΜΟΣ του από girlgroup του κλώτσου και του μπάφου. (Seriously, είναι το "Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε". ΗΟW can you fuck it UP?)

Βόλτες με τα μηχανάκια Μέχρι την ακρογιαλιά
Βραδινά σινεμαδάκια Και ματιές στα σκοτεινά
Μες στη νύχτα το γυρεύουν αυτό που θέλει η καθεμιά

THE COMPLETE MIXTAPE (rared 4 your listening pleasure)

Νυστάζω.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Can't walk a mile in my YSLs

Even if they tryyyyyyyyyyyyyy (λαιμός κλείνει, αυτιά ακροατών σαπίζουν)
Still can’t walk a mile in these shoes
They couldn’t even lace them up riiiiiiiight
Honey these pumps are too big to fill (That's an UNDERstatement)
Ten million men can’t walk a mile in these shoes

*talks to himself* Shut up.Shut up.Shut up. Shut UP. Ugh. I hate myself. Αυτό το τραγούδι μ'έχει καταντήσει διπλή προσωπικότητα. Ντόκτορ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ. Ή μάλλον όχι. Doctor Jekyll (η normal πλευρά, ένας καλοστεκούμενος 20+αρης με ΓΟΥΣΤΟ) και μια FABULOUS MISS HYDE, η οποία θέλει να κωλοχτυπηθεί με το συγκεκριμένο τραγούδι και φτιάχνει στο απειροελάχιστο μυαλό της πιθανά σενάρια για κλιπ, με την εικόνα της J.Below να φοράει υπέροχα σανδάλια που δένουν μέχρι το γόνατο κι ενα FIERCE σύνολο (J dear? Κόιτα τη ντουλάπα σου. Μπράβο τώρα διάλεξε το εκ διαμέτρου αντίθετο από αυτά που έχεις μέσα.) με την ποδάρα σηκωμένη σε μια καρέκλα καθώς δένει τους γόρδιους δεσμούς του υποδήματος με ναυτικό κόμπο να κοιταει FIERCELY (Paging Tyra "hoochie - Kiss my FAT ASS"- Banks) αλλά και λάγνα την κάμερα (Προσποιήσου Τζενάκι ότι ΔΕΝ βλέπεις τον Μάρκους Αντώνιους. THAT'S IT.) και it's official. Το'χω ΠΑΡΑΣΚΕΦΤΕΙ και η κάρτα μέλους μου στο Δαφνί έχει λήξει και πρέπει ν'ανανεωθεί PRONTO. Was that the GAYEST paragraph ever? Κι αν δεν ήταν GRMPH, να πως μπορεί να γίνει: MADONNA. KYLIE. CHER. BARBARA FUCKIN' STREISAND. BRITNEY. EFI SARRI. Can't beat THAT.

Θα ονομάσουμε τη Miss Fabulous Hyde λεπόν, Ντόνα. Γιατί ως γνωστόν η Ντόνα είναι παλικάρι (old but classic. Speaking of old, αχ Θεοπούλα Ψωνίστηκες ωσάν τον Βερόπουλο κι εσύ και σε απορροφήσαν τα κυκλώματα. Δεν ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ να σε δούμε να παίζεις "άλλο" -not enough "" in the WORLD- ρόλο. Die GRACEFULLY, damn it, με τη μία και μοναδική σου επιτυχία στο απόγειο της "καριέρας" σου -βλέπε πιο πάνω σχόλιο για quotations-). H Ντόνα λοιπόν όπως όλα δείχνουν έχει μια κλίση στους TALANTED καλλιτέχνες. Κ αν δε ξέρεις τι είναι το ΤΑΛΑΝΤ, ντροπή σου (που δεν κατάλαβες ποτέ τι σου 'χω δώσει - φλασμπακίδιον από γυμνάσιο, όπου μια φίλη ήταν η πιο σαλιάρα Πέγκυ Καρρά -λύσσεςςςςςς της νύχτας- φαν του Αntoine -Poor Β. Ευτυχώς δεν ήταν φαν και του Πύρρου γιατί το έβλεπα το κρέμασμα αλά Edie Brit. Anyway, και μας έπαιρνε τηλ. και έβαζε το συγκεκριμένο κομμάτι στη διαπασών. Μετά το σχολείο. Είχε συνηθίσει βέβαια ν'ακούει μετά ένα "Τουτ-τουτ. Τουτ-τουτ." ήτοι hanging up the phone κι όχι καρβουνιάρης if that didn't COME ACROSS.) Ναι, που ήμουν πριν καμιά ντουζίνα σειρές? (Αν, υπάρχει δυσκολία catching up, a tip of advice: Dust yourself off and skip the parentheses. To save your SANITY) Α, ναι το TALANT. Eίναι ο υπερθετικός του TALENT. So you can guess that Jennifer is muy TALANTED. Κι αν αναρωτιέστε από που βγαίνει το talant που χαρακτηρίζει το Jenniferaki, ίσως από το τάλαντο, που δείχνει πόσο ΦΤΗΝΗ cheap-ass hooker of a singer she is. *ξεφυσά* That was nice. STILL like it. There's no HOPE. Ζαν Ντ' Αρκιάστε με (ή να το πω λαϊκά για αυτούς που δεν έχουν ακαδημαϊκή παιδεία ρίξτε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ, όπως θα έλεγε και ο ΟΡΙΣΜΟΣ του one-hit wonder στην Ελλάδα Μις Κατερίνα "Άκου να σου πω κοριτσάκι μου, αν εσύ ψυχανεμίζεσαι πράγματα..." Κούκα).

In random news, το να βγαίνεις με work people εκτός δουλειάς είναι ODD. Δεν ξέρω, είμαι μάλλον αντι-κοινωνικός σε αυτά τα θέματα. They are called WORK people for a reason. Αν θέλω να βγω για καφέ, θα βγω με τους φίλους μου, που ΞΕΡΩ ότι θα περάσω καλά.

SHARING TIME:
Το νέο κλιπ της Αvril RAMONA (I kid you NOT. Now, I GET her obvious issues) βγήκε. Είναι το αγαπημένο catchy "Hot". Θα προτιμούσα το "Ιnnocence", που το θεωρώ το καλύτερο κομμάτι του δίσκου, αλλά I guess that will do. Δύο μπαλάντες στη σειρά θα ήταν overkill. (To' χει πει αυτό ποτέ ΑΡΑΓΕ κανείς στη Celine? Που μόλις ΤΩΡΑ συνειδητοποίησα ότι αν τη μεταφράσουμε γίνεται ΣΕΛΗΝΗ. Χαχαχαχα, that explains it.) To "Hot" και το "Runaway" είναι οι καλύτερες uptempo επιλογές για σίνγκλ. Αnyway, συνεχίζει στο ίδιο στυλάκι "επιτέλους ανακάλυψα ότι είμαι γυναίκα" και MORE (said σαν να ρεύεται κάποιος- βλέπε backing vocals Britney - Morrre) σαν να βγήκε από το "Λαίδη Σπιν-Σπαν" μαζί με τα άλλα 4 τσόλια (αχ, τιμημένο 2001). She looks HOT. (no pun intended) A bit DEAD-EYED αλλά τέσπα. Βασικά δεν είναι ΛΙΓΟ. Δε ξέρω αν νομίζει ότι έτσι είναι μια femme fatale αλλά η Brit-Brit στα VMAs ήταν ΠΙΟ ενθουσιώδης. Όσοι φαν προσέλθετε. Είναι High quality.
HOT CLIP

Kαι μια που την πιάσαμε στο στόμα μας, όταν ήταν το και καλά αγοροκόριτσο με τα 3/4 και τη γραβάτα (Thank FUCK that's gone out of fashion) προσπάθησαν πολλές, που το έπαιζαν πολλοί, να την κλωνοποιήσουν. Μία εξ αυτών η Skye Sweetnam. (Αναρωτιέμαι γιατί δεν έκανε καριέρα με ΤΕΤΟΙΟ όνομα. Θα μου πεις το Έιβριλ δεν είναι καλύτερο, οπότε το βουλώνω ευθύς αμέσως. HA! You wish. Αυτό το entry δε θα τελειώσει ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ ποτέ ούτε για αστείο δε θα χωρίσουμε εμείς οι δύοοοοο...) That's her new one and it's ASSlee Simpson,Avril Lavigne blablah TASTIC.
Skye Sweetnam - Human

H MADONNA!OMG!QUEEN OF POP (βλέπε πρώτη παράγραφο για ομοσεξουάλε στόχους) ιζ μπάκ. Γουίθ α νιου ντέμο οφ χερ λέιτεστ ανριλίζντ άλμπουμ. (ΝΕW Greek-English) Που όπως όλα δείχνουν αν δεν κάνει ένα ΕΧΤΡΕΜΕ ΜΑΚΕΟVER θα είναι το χειρότερο άλμπουμ της έβερ. Kανονικά θα ήμουν ενθουσιασμένος να τ'ακούσω, αλλά εδώ και 2 μέρες κάθεται με μία ακρόαση μόνο. I don't know, αλλά μετά τα "Hey Poo", "On and on the bitch goes" και "Candy FLOP", Ι don't really care. ISN'T THAT IRONIC?
Madge - I Don't Care

FLASHBACK OF THE DAY:
S Club 7? Remember them? Guilty pleasure act of the EON. Είχαν τέλεια ποπ σίνγκλς ένα προς ένα. Και σήμερα στο autobus για τη δουλειά και με το γενικότερο κλίμα στον αέρα "OMGYAYFIESTA! TGIFRIDAY!" ήρθε randomly στο μάπα-3 player μου. Και το autobus έγινε μονομιάς ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ.
S Club 7 - Natural

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Οι μέρες περνούν μαμά. :'-( Δυστυχώς μόνο οι μέρες. ;-)

Whoo! Φτάσαμε κιόλας Οκτώβριο? (Ο καημένος είναι και παραμελημένος μήνας από το σοφό λαό. Έψαχνα καμιά παροιμία για έξυπνο (not really) pun για να το κολλήσω με την αναφορά του μήνα, αλλά δε μου ρχεται τίποτις. Τον ΕΧΕΣΕ ο λαός τον Οκτώβρη? Οne minute's silence for poor October. (......) Ok. Το μόνο που μου ήρθε (γιατί σκεφτόμουνα ακόμα, σιγά μη πενθούσα αυτό το λεπτό για τη φήμη του Οκτώβρη, και btw σιγά μην ήταν λεπτό, λες και είχα την υπομονή) είναι το "October" της Dolores, που είναι τραγουδάρα, αλλά ΔΕΝ είναι παροιμία. So, see I'm in quite a PICKLE here. Εχεμ, anyway, γιατί ήδη εκτροχιάζομαι, ο μήνας πέρασε πολύ γρήγορα. Η΄μάλλον not really αν το καλοσκεφτώ γιατί ήταν μήνας εγκλεισμού (Νομίζω δεν έχω ξαναμείνει τόσο πολύ σπίτι τα τελευταία 3 ΧΡΟΝΙΑ) και φουρτουνών και αμπωτών (που στο διάολο μπαίνει ο τόνος εδώ? I'm sure that must be wrong but I'm not BOTHERED enough to check it out. I am bothered ENOUGH though to write a sentence about it.) και εξεταστικής (που θα μπορούσες να την εντάξεις τουλ. αρχικά στην κατηγορία των φουρτουνάτσιδων αλλά not really γιατί τελικά με ένα-ένα τ'αποτελέσματα να ξεπροβάλλουν σαν ποδοβολητό σελήνης - Ελένης Κούρκουλα- μάλλον εντάσσεται σ'αυτό το ευχάριστο Αυγουστιάτικο κυματάκι και ΓΑΜΩΤΗ αυτές οι παρομοιώσεις με θέλουν να θέλω να πάω αυτό το ΣΚ σε μια όμορφη πλαζζζζ να με κάμνουν μασαζζζζ) και TIME WENT BY SO SLOWLY, που λέει και η σοφή γραία αοιδός με το ιώδες penetrator. Και παρόλα αυτά ενώ at times, έμοιαζε να κρατά σαν ένα χρυσό φοίνικα αυτός ο μήνας (μια αιωνιότητα και μια μέρα), it went poof! Και δε θα μπορούσα να είμαι happier about it. Μαζί με το μήνα φύγαν κι όλες οι έννοιες έννοιες (μου, καραμελένιες μου) ωσάν ένα θαύμα. I BELIEVE. Ξεκινάω tabula rasa λοιπόν.

Και άρχισε και η σεζόν. Κι ενώ δεν έχω προλάβει να κάνω catch-up στις παλιές seasons κατεβάζω σαν τρελλός. Τι? Τα'χω βρει με τον ευατό μου (Ελένη Δήμου subtle reference). Αφού δεν θα προλάβω να τα δω τώρα θα τα κρατήσω απόθεμα για τα γηρατιά μου. Θα χω ν'ασχολούμαι με κάτι στο ΚΑΠΗ. ΔΕΝ θα γίνω από τους αργόσχολους αυτούς γέρους με το τάβλι και τα καφενεία. No, no, no. Εγώ θ'ασχολούμαι με τις ιστορίες της Willhelmina, της Bree, του Sayid και της Σοφίας Καρβέλα. And that brings me to:
5 Reasons to LUV το "Στους 31 Δρόμους"

* Η σειρά έχει αυτογνωσία. Είναι του δρόμου και το διαλαλεί.
* Η ΑΠΛΕΤΗ αταλαντοσύνη. Απαιτώ σύντομα ΓΚΕΣΤ από Μιμή για να ΔΕΣΕΙ το γλυκό.
* Η free εξέταση της "Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας Της Ελληνικής Τηλεόρασης" που σου κάνει. "Α, ο Ανδρέας. Αυτός δεν ήταν στο πρώτο αποτυχημένο Dream Show The actors?" "Nαι, ο νικητής." "Τι κέρδισε?" "(παύση)Το Dream Show." "Αυτός με το Νίκος Ξανθόπουλος δράμα μάνα νεκρός τάρανδος - πατέρας νέος Μπάρκουλης και γιάγια (it reads yaya) έκπτωτος άγγελος (σειρά με Στράτο Τζώρτζογλου για να δέσει η συζήτηση της αταλαντοσύνης)" "Ναι και φύγε μακριά μου μετά απο αυτές τις λεπτομέρειες." "Α, να! Κι αυτός δεν ήταν στο ίδιο ριάλιτι. Ο Πέτρος. Ο τότε καλύτερος φίλος του Ανδρέα. Αλλά το 1/20 δημοφιλής. Όσο μπορεί να ήταν κάποιος δημοφιλής σ'ένα ριάλιτι που είχε ΛΙΓΗ παραπάνω θεαματικότητα από το Gym Show." "Gym Show. Tι θυμόμαστε γι' αυτο?" "....." "......" "........"
* Το ENDLESS eye-candy. Ι whole-heartedly ΤΗΑΝΚ you Mega Channel.
* To FREE game "βρείτε τις 10 διαφορές" ανάμεσα στην αφίσα της απόλυτης στη "Μάλα(κία) Η Μουσική Του Ανέμου" και της κόρης της. Για ΓΕΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ και ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.

Βonus: Για να δούμε λοιπόν μια σωστή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ μιας teenager (ε, ΗΤΑΝ κάποτε) κόρης έναντι στην καταδυνάστευση της μητέρας της. "Υποφέρω" για ost της σειράς. Θα ξαναΚΑΡΦΛΙΑΣΕΙ η Βίσση. Κ από τις 2 μεριές αυτή τη φορά. Το ΜΕΝΟΣ της Σοφίας απέναντι στη μαμΆννα ήταν σαρωτικό. Μάνα είναι μόνο μία Σοφάκι, να το θυμάσαι αυτό, το έλεγε και η Μαίρη Χρονοπούλου, και η Μαίρη ΞΕΡΕΙ. (και κάνει και ομοιοκαταληξία.)

Μιλώντας για σειρές. CSI. SPOILER Σε 5-6 επεισόδια η Jorjia Fox (Sara Sidle) επιτέλους μας αφήνει χωρίς την αιωνίως στρυφνή και στραβομουτσουνιασμένη μούρη της. I'M GLAD

Και μια που είπα "Ι'm glad", θυμήθηκα J-Ho. STILL can't stop playing her new one. Shame on me. I'll SHARE the shame though.

'Αλλα δύο random τραγουδάκια. Αγαπημένη ραδιόΑμερικανιά.

Και ΕΝΑΣ ακόμα λόγος για λατρεία κακόκλωνης Μπεβερλιάς 90210. Παίξανε ένα από τα all-time fav songs "Owner Of A Lonely Heart". Eδώ σε dance version.


Τέλος άσχετα random bits:

* Ξέρω ότι κανονικά δεν ΘΑ ΠΡΕΠΕ αλλά δε ξέρω, ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ. Η Britney έχασε την κηδεμονία των παιδιών της. Oh, how the mighty have FALLEN.


* SATC Movie PICS! Εύχομαι να μην το σκατώσουν αλλά who am I KIDDING? I'll see it anyway. Tα κορίτσια ξενυχτάνε μ' ένα μυστικό, ωωωωω.....



ΝΑΙ, θα'ναι κι η Jennifer Hudson (ή βλέπε most UNDESERVED Oscar since Ρενέ Ζελβέγκερ) αν κ δε βρίσκω το λόγο όταν ΟΛΟΙ θα πάνε για τις 4 not-so-single women. Επίσης SJP, keep your hair BLONDE. Tο καστάνο ΕΔΩ δεν της πάει καθόλου. (Ενώ πιο light και με άλλο hairstyle δεν της ήταν άσχημο.) Αlso, YAY. Stanford is there too!


* Mila (fuckin' GORGEOUS) μας δείχνει πως μπορούμε να γεννήσουμε ένα baby hippo σε 4 απλά βήματα. WTF είναι μέσα στην κοιλιά της. Το μωρό της Ρόζμαρυ ΩΧΡΙΑ.



* Ε-ε-ε-ε-ε-ε-έρχεται.