Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Οι μέρες περνούν μαμά. :'-( Δυστυχώς μόνο οι μέρες. ;-)

Whoo! Φτάσαμε κιόλας Οκτώβριο? (Ο καημένος είναι και παραμελημένος μήνας από το σοφό λαό. Έψαχνα καμιά παροιμία για έξυπνο (not really) pun για να το κολλήσω με την αναφορά του μήνα, αλλά δε μου ρχεται τίποτις. Τον ΕΧΕΣΕ ο λαός τον Οκτώβρη? Οne minute's silence for poor October. (......) Ok. Το μόνο που μου ήρθε (γιατί σκεφτόμουνα ακόμα, σιγά μη πενθούσα αυτό το λεπτό για τη φήμη του Οκτώβρη, και btw σιγά μην ήταν λεπτό, λες και είχα την υπομονή) είναι το "October" της Dolores, που είναι τραγουδάρα, αλλά ΔΕΝ είναι παροιμία. So, see I'm in quite a PICKLE here. Εχεμ, anyway, γιατί ήδη εκτροχιάζομαι, ο μήνας πέρασε πολύ γρήγορα. Η΄μάλλον not really αν το καλοσκεφτώ γιατί ήταν μήνας εγκλεισμού (Νομίζω δεν έχω ξαναμείνει τόσο πολύ σπίτι τα τελευταία 3 ΧΡΟΝΙΑ) και φουρτουνών και αμπωτών (που στο διάολο μπαίνει ο τόνος εδώ? I'm sure that must be wrong but I'm not BOTHERED enough to check it out. I am bothered ENOUGH though to write a sentence about it.) και εξεταστικής (που θα μπορούσες να την εντάξεις τουλ. αρχικά στην κατηγορία των φουρτουνάτσιδων αλλά not really γιατί τελικά με ένα-ένα τ'αποτελέσματα να ξεπροβάλλουν σαν ποδοβολητό σελήνης - Ελένης Κούρκουλα- μάλλον εντάσσεται σ'αυτό το ευχάριστο Αυγουστιάτικο κυματάκι και ΓΑΜΩΤΗ αυτές οι παρομοιώσεις με θέλουν να θέλω να πάω αυτό το ΣΚ σε μια όμορφη πλαζζζζ να με κάμνουν μασαζζζζ) και TIME WENT BY SO SLOWLY, που λέει και η σοφή γραία αοιδός με το ιώδες penetrator. Και παρόλα αυτά ενώ at times, έμοιαζε να κρατά σαν ένα χρυσό φοίνικα αυτός ο μήνας (μια αιωνιότητα και μια μέρα), it went poof! Και δε θα μπορούσα να είμαι happier about it. Μαζί με το μήνα φύγαν κι όλες οι έννοιες έννοιες (μου, καραμελένιες μου) ωσάν ένα θαύμα. I BELIEVE. Ξεκινάω tabula rasa λοιπόν.

Και άρχισε και η σεζόν. Κι ενώ δεν έχω προλάβει να κάνω catch-up στις παλιές seasons κατεβάζω σαν τρελλός. Τι? Τα'χω βρει με τον ευατό μου (Ελένη Δήμου subtle reference). Αφού δεν θα προλάβω να τα δω τώρα θα τα κρατήσω απόθεμα για τα γηρατιά μου. Θα χω ν'ασχολούμαι με κάτι στο ΚΑΠΗ. ΔΕΝ θα γίνω από τους αργόσχολους αυτούς γέρους με το τάβλι και τα καφενεία. No, no, no. Εγώ θ'ασχολούμαι με τις ιστορίες της Willhelmina, της Bree, του Sayid και της Σοφίας Καρβέλα. And that brings me to:
5 Reasons to LUV το "Στους 31 Δρόμους"

* Η σειρά έχει αυτογνωσία. Είναι του δρόμου και το διαλαλεί.
* Η ΑΠΛΕΤΗ αταλαντοσύνη. Απαιτώ σύντομα ΓΚΕΣΤ από Μιμή για να ΔΕΣΕΙ το γλυκό.
* Η free εξέταση της "Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας Της Ελληνικής Τηλεόρασης" που σου κάνει. "Α, ο Ανδρέας. Αυτός δεν ήταν στο πρώτο αποτυχημένο Dream Show The actors?" "Nαι, ο νικητής." "Τι κέρδισε?" "(παύση)Το Dream Show." "Αυτός με το Νίκος Ξανθόπουλος δράμα μάνα νεκρός τάρανδος - πατέρας νέος Μπάρκουλης και γιάγια (it reads yaya) έκπτωτος άγγελος (σειρά με Στράτο Τζώρτζογλου για να δέσει η συζήτηση της αταλαντοσύνης)" "Ναι και φύγε μακριά μου μετά απο αυτές τις λεπτομέρειες." "Α, να! Κι αυτός δεν ήταν στο ίδιο ριάλιτι. Ο Πέτρος. Ο τότε καλύτερος φίλος του Ανδρέα. Αλλά το 1/20 δημοφιλής. Όσο μπορεί να ήταν κάποιος δημοφιλής σ'ένα ριάλιτι που είχε ΛΙΓΗ παραπάνω θεαματικότητα από το Gym Show." "Gym Show. Tι θυμόμαστε γι' αυτο?" "....." "......" "........"
* Το ENDLESS eye-candy. Ι whole-heartedly ΤΗΑΝΚ you Mega Channel.
* To FREE game "βρείτε τις 10 διαφορές" ανάμεσα στην αφίσα της απόλυτης στη "Μάλα(κία) Η Μουσική Του Ανέμου" και της κόρης της. Για ΓΕΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ και ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.

Βonus: Για να δούμε λοιπόν μια σωστή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ μιας teenager (ε, ΗΤΑΝ κάποτε) κόρης έναντι στην καταδυνάστευση της μητέρας της. "Υποφέρω" για ost της σειράς. Θα ξαναΚΑΡΦΛΙΑΣΕΙ η Βίσση. Κ από τις 2 μεριές αυτή τη φορά. Το ΜΕΝΟΣ της Σοφίας απέναντι στη μαμΆννα ήταν σαρωτικό. Μάνα είναι μόνο μία Σοφάκι, να το θυμάσαι αυτό, το έλεγε και η Μαίρη Χρονοπούλου, και η Μαίρη ΞΕΡΕΙ. (και κάνει και ομοιοκαταληξία.)

Μιλώντας για σειρές. CSI. SPOILER Σε 5-6 επεισόδια η Jorjia Fox (Sara Sidle) επιτέλους μας αφήνει χωρίς την αιωνίως στρυφνή και στραβομουτσουνιασμένη μούρη της. I'M GLAD

Και μια που είπα "Ι'm glad", θυμήθηκα J-Ho. STILL can't stop playing her new one. Shame on me. I'll SHARE the shame though.

'Αλλα δύο random τραγουδάκια. Αγαπημένη ραδιόΑμερικανιά.

Και ΕΝΑΣ ακόμα λόγος για λατρεία κακόκλωνης Μπεβερλιάς 90210. Παίξανε ένα από τα all-time fav songs "Owner Of A Lonely Heart". Eδώ σε dance version.


Τέλος άσχετα random bits:

* Ξέρω ότι κανονικά δεν ΘΑ ΠΡΕΠΕ αλλά δε ξέρω, ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ. Η Britney έχασε την κηδεμονία των παιδιών της. Oh, how the mighty have FALLEN.


* SATC Movie PICS! Εύχομαι να μην το σκατώσουν αλλά who am I KIDDING? I'll see it anyway. Tα κορίτσια ξενυχτάνε μ' ένα μυστικό, ωωωωω.....



ΝΑΙ, θα'ναι κι η Jennifer Hudson (ή βλέπε most UNDESERVED Oscar since Ρενέ Ζελβέγκερ) αν κ δε βρίσκω το λόγο όταν ΟΛΟΙ θα πάνε για τις 4 not-so-single women. Επίσης SJP, keep your hair BLONDE. Tο καστάνο ΕΔΩ δεν της πάει καθόλου. (Ενώ πιο light και με άλλο hairstyle δεν της ήταν άσχημο.) Αlso, YAY. Stanford is there too!


* Mila (fuckin' GORGEOUS) μας δείχνει πως μπορούμε να γεννήσουμε ένα baby hippo σε 4 απλά βήματα. WTF είναι μέσα στην κοιλιά της. Το μωρό της Ρόζμαρυ ΩΧΡΙΑ.



* Ε-ε-ε-ε-ε-ε-έρχεται.


3 σχόλια:

nikisot είπε...

xaxxaxa
dhladh na arxisw na blepw ellhnikh thleorash?????/

Neverlandean είπε...

Μα τι άθλιος που είσαι, ούτε ένα hint δεν έκανες ότι άρχισες να γράφεις κανονικά στο μπλογκ!

Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να σχολιάσω όσα θέλω να σχολιάσω γιατί θα βγει ένα σεντόνι διπλάσιο από το ποστ σου - καλά για σένα αυτό δεν είναι πρόβλημα πολυγραφότατε αλλά για μένα ναι. Μα τι overdose πληροφορίας ήταν αυτό!!! Phew! Χείμαρρος, μία τελεία σε κάθε 10 γραμμές! Και γιατί δεν έχει τίτλο; Μπορείς να το ονομάσεις "Οκτωβριανό Παραλήρημα (με δόσεις Σοφίας Καρβέλα)"

:PPP

BTW, εγώ που λίγη ψωροκωσταινίαση την έχω και το παραδέχομαι, και μόνο που είναι γυρισμένο στη New York το sitcom (λολ) μου αρέσει.

Ste είπε...

Μούντυ, δε θα το πρότεινα εκτός αν ΘΕΣ να κάνεις παρέα με τη Britney στο τρελλάδικο. Βέβαια, αν το 12 Πίθηκοι είχε μια δόση αλήθειας και υπάρχουν Μπραντ Πίτιδες μέσα, θα κάτσουμε να δούμε Μαρία η Άσχημη ΚΑΙ Έρωτα μαζί. ¨-)

ΤΒΗ, δε ξέρω το κατά πόσα θα γράφω κανονικά. It's on test drive. Είμαι βεβαίος (ΤΜ Σπύρος Παπαδόπουλος -Εκατομμυριούχος) ότι θα το ψιλοβαρεθώ σε λίγο καιρό και θα μείνει οικογενειακό κειμήλιο. There is a reason, I never got to really KEEP a journal after all. Ακόμα και στο γυμνάσιο, που η ζωή ήταν ένα ΜΟΝΙΜΟ.ΣΥΝΕΧΕΣ.ΔΡΑΜΑΑΑΑΑΑ. ;-)

"Οκτωβριανό Παραλήρημα (με δόσεις Σοφίας Καρβέλα)"
DARN. That WAS good. Why didn't I think of it? ΟΚ, τότε αν ξαναέχω πρόβλημα με τον τίτλο δε θα καλέσω Χιούστον (Huston, we have a problem) αλλά εσένα. Scout's honour. (Psst, never was a scout) ;-P